понедељак, 4. октобар 2010.

Retrospektiva meseca septembra.

Znam nije me bilo jedno vreme. Nisam ništa pisala ali sam pratila ostale blogove. Imala sam dosta dobar izgovor zašto me nije bilo. Ustvari bilo je više izgovora. :)
Pa krenimo redom...prvo selidba. Sredinom meseca sam se vratila u Novi Sad, a od tada počinju razne obaveze i dešavanja.
Kao prvo i najbitnije Darja je imala prvu prodajnu izložbu na Cvetnoj pijaci, a sada za vikend je bila druga izložba. Za te dve izložbe skupljeno je 1000 eura. :) I ostalo je još mnooogo stvari za prodaju.
Takođe ovog vikenda organizovan je i 4. mali sajam lepih stvari. Pripreme sajma su počele početkom septembra-konkurs, selekcija izlagača, pripreme, reklamiranje... Prošlo je prilično dobro, ali uvek može bolje, čemu naravno kao organizatori težimo. Takođe smo izašli Darji u susret i od nas je dobila sto za izlaganje. A od ostalih izlagača je dobila još stvari za prodaju. Samo napred Darja!
Pored organizacije sajma imala sam i puno učenja, jer sam naravno sve ostavila za poslednji momenat. Za 10-tak dana je trebalo da izradim sajt, namontiram video, a nikada to nisam radila. Ali svojom upornošću sam uspela sve da završim. Tako da privela sam kraju još jedan deo mog školovanja.Na IT Academy sam završila New media design. Naravno, to ne znači da prestajem sa učenjem. :)
I tako...svašta se izdešavalo. Sad malo da se odmorim i dalje u nove radne pobede. :)

Нема коментара:

Постави коментар