уторак, 12. октобар 2010.

Mesec oktobar

Na šta me podseća oktobar? Na HALLOWEEN. :)
Obožavam halloween, maskenbale, kostime. Do Halloweena je ostalo još 19 dana, taman imate vremena da osmislite kostim, sašijete ga, ili ako niste previše spretni-može vam i neko drugi napraviti kostim. Nije ni bitno, bitno je da je kostim maštovit.
Ako imate problema sa smišljanjem kostima u pomoć vam stižu razni sajtovi sa kostimima. To su sajtovi preko kojih mogu da se naruče kostimi,ali Vama mogu da posluže kao inspiracija za vaš kostim.
Jedan od jako dobrih sajtova je i ovaj.

Tu ima kostima i za odrasle, ali i za klince. A ako klincima želite da organizujete i neku žurku, na ovom sajtu možete pronaći razne igrice za decu.

Kod nas Halloween nije toliko popularan kao na Zapadu, tako da ni nemamo neke radnje sa kostimima. Mogu se naći dečiji kostimi, ali za odrasle se teško nalaze. Tako da se moramo snalaziti na razne načine, a najbolji način je biti sam svoj majstor. :)

Kao i svake godine šijem sebi kostim, ali i drugovima i drugaricama. Baš uživam u šivenju kostima, jer nije to samo sašiti kostim, on mora da ima i sve propratne elemente i nakit, šminku, frizuru...

Нема коментара:

Постави коментар