недеља, 13. јун 2010.

Najlon pijaca

Danas je bio nepodnošljiv dan, stvarno ne znam koliko je bilo stepeni jer nisam pratila prognozu, negde oko 35 stepeni, ali je bilo jako vrelo. A ja sam po toj vrućini išla na Najlon pijacu, ajde barem da je vredelo nešto ali nije bilo ničega što bi me zainteresovalo. Ranije je vredelo da tamo u onom delu gde su cigani može svašta da se nađe za 10-20 dinara, a sada su i oni digli cene, svaka sitnica sad je kod njih 100 din. I tako sam se ja vratila skoro pa praznih ruku, jer nisam našla ništa što bi mi odgovaralo. A posle toga mi je trebalo skoro pola dana da se oporavim od te vrućine. Moja preporuka (iz ličnog iskustva)- ne izlazite napolje po ovoj vrućini, samo ako baš,baš morate. Ali nemojte ići na Najlon pijacu, jer ne vredi da se cimate, pržite, vozite gradskom saunom (busem)... :)

2 коментара:

  1. I meni se dešavalo da odem daleko, u namri da nabavim nešto pa se razočaram.
    Blizu moje zgrade, jedan čovek iznosi po nekoliko starih predmeta, za kreativce upotrebljiv stari beli porcelanski čajnik, sa poklopcem, obilazila sam, gledala, nisam ni pitala koliko ga ceni, ne usudjujem se, nikada nisam radila dekupaž, onaj pravi, a trebalo je probati.
    Želimti puno lepih stvari, nekog hladnijeg dana, bez kiše.

    ОдговориИзбриши
  2. To uvek tako bude,kada odemo sa namerom da kupimo nešto,nikada ne nađemo to što tražimo,a nekada slučajno naletimo na dobre stvari.
    Mislim da nikada ne treba preterano puno razmišljati, mada ja ponekad impulsivno kupujem,pa imam hrpu stvari koje mi ne trebaju. Ali neka stoje,možda zatrebaju nekada. :)

    ОдговориИзбриши