петак, 28. октобар 2011.

KOMEDIJA

Po ovom mom iskustvu od pre neki dan zaista bi mogla da se snimi jedna dobra komedija. Elem, trebala sam da se pojavim na poslovnom sastanku/testiranju u 10h. Lepo sam se sredila, krenula na vreme, trčala za gradskim, da bih na kraju skontala da mi je ta adresa blizu, daleko samo jednu stanicu, i naravno da sam stigla 25 min ranije, motam se tako okolo, da bih u 9.55 shvatila da sam na pogrešnom broju.
Ma šta, eto omašila sam samo za 100 brojeva. I tako sam trčala od br. 1 do 102 ( ispostavilo se da mi je Ela javila pogrešan broj-112, ili sam opet pogrešno čula), to je relacija od Kisačke, pa tamo do posle nadvožnjaka. No nekako sam stigla u 10.15.

Upadam u prostoriju gde svi već uveliko rade test, sva zadihana, izvinjavam se, ispadaju mi stvari iz ruku, ne mogu da izvučem stolicu, konačno sedam i buljim u jednu stariju ženu očekujući da mi da test. Da bih na kraju skonatala da je i ona kandidat,a žena zadužena za testiranje čak nije ni u prostoriji. Konačno dobijam test i proklinjem samu sebe zašto sam tako tvrdoglava pa nisam htela da odgledam neke filmove,sad bih znala ko je reditelj...( test opšte kulture )
Uglavnom završavam nekako test, jer su ostali odavno završili,izdogovarali se, isprepisivali. Pričaju o kolegijalnosti a zavist im izbija iz očiju.Pogledi ispod obrva, merkanja konkurencije...Zaista ne razumem takve ljude.

I tako, tokom drugog dela testiranja, spopala me je kijavica, ne mogu ni da pišem, imam osećaj da me svi gledaju...no nekako sam sklepala neki esej, i tako sedim i smejem se svojoj situaciji, njima jer su zaista smešni, prave se profi,a na kraju za sat vremena jedva stižu da završe, i još im treba samo minut.

I tako...završi se moje putešestvije,a ja vas malo udavih sa pričom.:) U mojoj glavi sve ovo izgleda mnogo smešnije. Verovatno sam i njima ulepšala dan svojim upadom, i misle :"jedna manje". xexe

Neka ih, bitno da sam se ja nasmejala,preživela pretrčavanje puta šleperu ( ne pokušavajte ovo kod kuće ), usla u top 10 od 260 kandidata. A na kraju krajeva-bitno je učestvovati. :D Sad čekam poziv, drž'te fige.

Ma moraju da me uzmu, jer su hteli da me sabotiraju pa su mi rekli pogrešan broj ( stojim za tim da mi je žena rekla 1, a ne 102, jer priznaćete da je velika razlika i u broju i u izgovoru istih), ja sam dokazala da sam uporna, snalažljiva i da znam da trčim. :)
Garant sam ostavila dobar utisak, prolazim 100%. ;)

4 коментара: