среда, 14. септембар 2011.

Zbivanja

Po završetku giweawaya shvatila sam da je dobitnica iz Novog Sada, tako da sam predložila da se nađemo negde i obavimo primo-predaju. Tako je i bilo- četvrtak kod katedrale u 10h. Našle smo se, popričale, lepo se družile, malo obišle radnje, razmenile iskustva. Stvarno jedan lep susret. Svetlana, zaista mi je drago što smo se upoznale. :) A nadam se da ti se i sviđaju ovčice koje si izabrala. Ako hoćeš slikaj se sa njima, pa pošalji fotku.

U pripremi je i 13. mali sajam lepih stvari. Ako ste u Novom Sadu u nedelju svratite do nas u Studio M, tu smo od 13-20h.

Počinju mi pripreme za popis, pa neću baš imati puno vremena, ali nadam se da ću uspeti barem nešto od planiranog da uradim. Kao što znate ja uvek imam punooo "planova". :) Spremam se da sebi malo šijem odeću, jer odavno nisam. A zaista ne volim kada vidim neku devojku u istoj majici kao i što i ja imam.

Vidim da su vam se svideli moji postovi sa savetima, pa ako ima još neka tema koja vas zanima, slobodno mi pišite. dubilja@gmail.com

3 коментара:

  1. Lijepo se provedi na sajmu - ja sam predaleko! I ćestitam još jednom Svetlani na poklonu i drago mi je da ste se upoznale, kad ste već blizu.

    ОдговориИзбриши
  2. Sad mi ej tek jasno koliko dugo nisam čitala blogove... ;) Dogovoreno, sliku ću ti poslati sigurno, samo da se nađe prilika da se sredim (nisam ja baš neki reprezentativan maneken). Sajam je bio super, sa moje tačke gledišta posetioca. Nadam se da je i tebi kao organizatoru i izlagaču bio uspešan. Vidimo se svakako na 14. koji je koliko vidim već u najavi. Pozdrav! :)))

    ОдговориИзбриши