понедељак, 31. мај 2010.

Izveštaj sa 2. malog sajma rukotvorina i lepih stvari

Evo prošlo je već nedelju dana od sajma, a ja nikako da stignem da napišem neki mali izveštaj.
Šta je najbitnije, sajam je prošao dobro.
Sajam je održan prošlog vikenda (22. i 23.5) u prostorijama RKPD-a. Broj izlagaća je isti kao i prošli put, jer nam je kapacitet 58 mesta za dva dana, a uvek smo puni do poslednjeg mesta. Ovaj put smo osim nakita, torbi, imali i odeću, šešire, lampe, sveće. Svega toga prošli put nije bilo. Ali opet je nakit bio najzastupljeniji, mada to nije problem jer se razlikuje u mnogo čemu- materijalu, tehnici izrade, kvalitetu. Bilo je tu za svakog po nešto. Broj posetilaca je bio otprilike isti, ali se više kupovalo. Svako je pazario nešto lepo i otišao zadovoljan sa našeg sajma. A to je nama najbitnije.
Možda bi posećenost bila i veća da nas vreme nije zezalo. Cele te nedelje pre sajma je padala kiša, a onda se kao za vikend razvedrilo, mada niko nije verovao u to jer su svi samo gledali prema nebu. Ispostavilo se da smo bilu u pravu u svom nepoverenju, jer prvo je kao bilo sunce, a onda je počela kišica. Subota je prošla sa jednom malom kišicom, ali zato je u nedelju više puta padala.
Ali to nas nije sprečilo da se lepo provedemo, upoznamo nove ljude, pročaskamo sa starim prijateljima...
Ostaje samo pitanje- a kada će sledeći sajam? :)

Evo nekoliko slikica sa sajma a ostatak možete videti na FB:http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo_search.php?oid=108337645851640&view=all


Upoznajte organizatorke: Ela i Marijana


Malo atmosfere sa sajma

Нема коментара:

Постави коментар