петак, 9. април 2010.

Najava sajma

MALI SAJAM RUKOTVORINA I LEPIH STVARI održaće se 17.04 i 18.04. u prostorijama RKPD (MATKA), ulica Jovana Subotića 8, Novi Sad. Sajam je otvoren od 15-20h, a ulaz je besplatan.
Novost je to da će se sajam održati 2 dana, a ne jedan kako je planirano. Uspeli smo da dobijemo salu na 2 dana, pa smo odlučili da svima pružimo priliku da se predstave na sajmu. Imaćemo oko 50 izlagača, a svako je dobio priliku da izlaže jedan dan.
Biće izložen nakit,torbe,sapuni,ukrasi za kosu...puno lepih stvari.

Fotografije rukotvorina koje će biti izložene na sajmu možete pogledati na FB grupi KREATIVKE-NS: http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=108337645851640&view=all


Dođite, družite se, uživajte, pazarite nešto lepo...


1 коментар:

  1. stvarno se radujem sajmu i mislim da cu imati sta da pokazem,isto tako mislim da cu i imati puno toga lepog da vidim,posto -od kako sam konkurisala za ucesce, vec sam upoznala mnogo interesantnih ljudi koji se bave raznim prelepim kreat.poslovima i mnogi su vec upoznati malo i sa mojim radom.stvarno se radujem sajmu...ipak cemo tamo to sve videti uzivo.hvala organizatorkama,stvarno je to predivna ideja i nadam sew da ce zaziveti.

    ОдговориИзбриши