петак, 19. март 2010.

SAJAM RUKOTVORINA U RUMI

U utorak smo Ela, moja nova drugarica Marijana i ja bile u Rumi, na sajmu rukotvorina.Poziv smo dobile od divne gospođe Radice. Kad me je Ela još početkom meseca pitala da li želim da idem, naravno da sam rekla da želim. Ovo je prvi sajma ovakve vrste na kom sam učestvovala. I mogu reći da sam oduševljena. Kao prvo gostoprimstvom, pa onda pozitivnom atmosferom, posetiocima. Sve je bilo super.
U Rumu smo stigle poslednje, jer su svi već bili tamo, ali to ne znači da nas nisu lepo dočekali, naprotiv. Čim smo stigle odmah je krenulo pozdravljanje, upoznavanje. Ja nisam nikoga znala, osim Donde koju sam prepoznala sa bloga. Ali to me nije sprečilo da upoznam nove kreativke, da proćaskam sa njima, razmenim iskustva. Kad smo se smestile polako su počeli da stižu prvi posetioci, divili su se radovima, a pomalo i kupovali. Onda je i zvanično otvorena izložba, pročitani su svi izlagači po imenu i prezimenu. To je bilo baš divno od organizatora . A još jedno veliko iznenađenje bilo je posluženje koje su nam spremili. I to ne bilo kakvo, bilo je tu domaćeg slanog peciva,a i domaćih kolača koji su bili jako ukusni.
Imam samo reći hvale za ovaj sajam, nažalost vreme je preletelo, i nije bilo previše vremena za upoznavanje i časkanje, ali biće prilike. Nadam se skorom susretu.
Hvala gospođi Radici i Rumi. :)

Нема коментара:

Постави коментар