четвртак, 14. јануар 2010.

NABAVKA! PLANOVI! REALIZACIJA?

Konačno sam danas bila u nabavci. Spala sam s nogu, jer nikada ne možeš sve što ti treba naći na jednom mestu, sve je nekako razbacano po Novom Sadu.Nekad ti ne odgovara cena, nekad boja, kvalitet...retko kad se pogodi da nađem sve što mi odgovara, zato kad idem u nabavku gledam da odjednom kupim sve što mi treba. A bogami desi se da kupim i ono što mi ne treba. Nek se nađe, možda jednom zatreba. I stvarno je tako, nekad iskoristim stvar koja mi već duže vreme stoji, i koju samo je prebacijem sa jednog mesta na drugo. Evo šta sam ovaj put kupila:

Igle, konac i tako te stvari za šivenje nabavljam kod jedne žene na Limanskoj pijaci, konac za heklanje u Numeri u Pašićevoj, materijale u jednoj radnji gde se prodaju na kilo u pasažu Jevrejske ulice, koflin u Kudelji u Jevrejskoj...

Sad samo iskoristiti sve te kupljene stvari. Prvo što hoću da uradim to je da sašijem " lutke " za slikanje nakita, i da ih lepo napunim koflinom. Imam toliko izrađenih ogrlica a ne znam kako da ih slikam da se lepo vide. Mislim da sam na nekom blogu videla sličicu tako neke " lutke ", pa ću probati po sećanju da sašijem nešto slično.
Konac za heklanje će malo da sačeka dok ne naučim malo bolje da heklam. Za sada znam da radim samo " mrtvi ( niski ) " bod. I to ne bih naučila da nisam našla tutorijal na jednom sajtu za pravljenje kape slične beretki. To sam odgledala,malo mi je mama pomogla i eto moje kapice.
Volela bih da znam malo bolje da heklam pa da pravim nakit od konca, to mi je u planu, da me mama nauči, ona zna i da štrika i da hekla, pa imam učitelja kog mogu da gnjavim. :)
Toliko planova sad samo da se neki i realizuje. Ali biće i to!

Нема коментара:

Постави коментар