недеља, 18. децембар 2011.

Radionice

Ove nedelje održala sam čak 4 radionice. Tri radionice smo održali u organizaciji Kreativki NS, dva puta smo se družili na radionici za izradu nakita od polimerne gline, jednom na radionici-dekupaž, i sa ovonedeljnim druženjima smo završili ovaj ciklus radionica. Sada malo pauza, do januara, a kad prođu praznici krećemo dalje.

Ovonedeljna radionica koju bih izdvojila je ona koju sam samostalno održala u rusinskom društvu u Kuli. Pozvali su me da održim neku radionicu njihovim članovima. Odlučila sam se da pravimo rajfove, brošiće i šnalice od materijala ( saten, til, organdin...). Došlo je 9 devojaka i žena, i moram priznati da smo se lepo družili, a i videlo se da uživaju u izradi svojih modnih asesoara.









понедељак, 12. децембар 2011.

Bebi kutak

Nedavno me je drugarica zamolila da joj sašijem policu za pelene ( i sama je vlasnica jedne moje i kaže da joj je baš praktična ), jer joj je trebao poklon za drugaricinu bebu. Sašila sam policu, i kad sam završila shvatila sam da mi je ostalo još dosta materijala. Došla sam na ideju da sašijem još nešto- odlučila sam se za portiklu sa dve strane i igračku. Igračka je ukrašena sa filcom, punjena sa mekim ( silikonskim ) punjenjem, veoma je lagana, i laka za održavanje.







недеља, 4. децембар 2011.

Oduševljena!

Mene malo stvari može da oduševi, ali danas se i to desilo. :)
S obzirom da sam zavisnik od raznih časopisa ( ali Pssssssst! :) ), naravno da me je odmah privukao i ovaj. Još kad sam shvatila da je online, free...super, ali kad sam ga na brzinu prelistala...ostala sam bez teksta.
Odličan dizajn, fotografije, tekstovi, ideje...

Pogledajte i sami na ovoj adresi.

Kada sam pisala ovaj tekst gore, zbog sporog neta, nisam sve prelistala, samo nekih 50 strana ( bila je to ljubav na prvi pogled ), a onda stigoh do strane 106, gde su bile predstavljene rukotvorine za kućne ljubimce, slučajno bacih pogled i skontam svoj kaputić za psa. Jao, kako sam se obradovala, okrenem glavu levo, skontam i moje kofere. Šta reći osim-sreća, sreća, radost! :)Mnogo su me obradovali.

субота, 3. децембар 2011.

Iznenađenje! :)

U petak 2.12. konačno je izašao novi broj "Kućne majstorije". Kažem konačno, jer je od izlaska poslednjeg broja prošlo 3 meseca. A u novom broju, moja sličica! :) I to već po drugi put. Jel se sećate makeovera vitrine? E, pa baš ta vitrina je završila u časopisu, kao i tekst sa bloga.