понедељак, 21. новембар 2011.

NOVO!

Prošlih nedelja sam dosta razmišljala o tome, čime da dopunim svoju ponudu svaštaonice. I tako sam razmišljala, razmišljala, i setila se nečega. Drug me je nešto pitao da li na eko koži može da se štampa, ja pitala tatu ( koji je 15 god držao štampariju ), i kad mi je rekao da može, odmah sam počela razmišljati šta bih mogla napraviti. I tako u sred noći ( da često mi ideje padaju u sred noći :)), setim se da bih mogla praviti novčanike sa nekim printovima. Evo kako to izgleda:













Dok sam čekala da mi tata odštampa na eko koži, malo sam se igrala i napravila par običnih novčanika.





Moj :)

недеља, 13. новембар 2011.

Ponosna vlasnica prese za drikere

Odavno već želim da kupim presu za drikere, ali nikako da nađem. Našla sam jednom na Limundu, ali nisam uspela da je izlicitiram ( umakla mi je za dinar ).
Onda sam se naljutila i danima tražila po netu, da li ima negde da se kupi. I našla, ali... nisam zvala jer sam mislila da je preskupa. Xxexe!
Ovih dana mi treba, za novi projekat koji radim ( videćete uskoro ). Odvažila sam se, poslala mail, saznala cenu, i u petak je naručila. Ostalo je na tome da ne znaju kad će mi poslati paket, jer im brza pošta stiže za par minuta. I tako ja kuliram juče, ne čekam paket, kad odjednom zove me kurir jer mi je doneo ovo:



Sutra idem u nabavku drikera, i još samo da skontam kako se koristi, i krećem u akciju. :)