четвртак, 31. март 2011.

Anketa

Konačno i na FB da uvedu neku korisnu opciju. :)
Od par dana uvedena je opcija Question. Pojavila su se razna pitanja, pametna i manje pametna. :)
Ova opcija je uvedena i na fan stranicama, pa sam je iskoristila i napravila malu anketu, koja se tiče nakita. Ove informacije su jako korisne za sve nas koje pravimo nakit.
Ako ste raspoloženi možete odgovoriti na moja pitanja, a takođe možete i saznati neke korisne informacija.
Ako imate neki predlog slobodno recite.
Ovde se nalazi anketa.

четвртак, 24. март 2011.

Drugačiji koncept izlaganja

U nedelju 20. marta održan je još jedan Mali sajam lepih stvari. Ovaj put želela sam da moja prezentacija radova izgleda malo drugačije. A sve je krenulo spontano. Razmišljala sam kako da na što bolji način prezentujem ptičice-brošiće, i palo mi je napamet da od kartona napravim drvo, međutim u razgovoru sa dečkom došli smo na ideju da od žice napravimo drvce. To sam prepustila njemu. I mogu priznati da je savršeno odradio svoj deo posla.

Vremenom su nastala dva drvceta, jedno za ptičice, a jedno za minđuše.
Pošto je sajam bio planiran za 20. mart, a to je vreme kada dolazi proleće, htela sam da sve bude u tom prolećnom fazonu. Kupila sam cvetno platno, "zasadila" drvca u šarene saksije...
Ja se spremala za proleće, a ono me izneverilo, taj dan je bilo hladno, tmurno i padala je kiša. Ali ne bitno, tu je bio moj sto koji je ulepšao taj dan, barem meni. :)

Evo i par slika





уторак, 1. март 2011.

Televizija

Uh,moram da priznam da sam se baš ulenjila poslednjih mesec dana. Jako malo radim, ali zato snimam priloge za TV. :)
Za poslednjih mesec dana imala sam 3 snimanja kod mene u stanu, i jedno gostovanje uživo u emisiji. Moje gostovanje u emisiji "Novosadsko popodne" možete pogledati ovde.

Konačno je došao na red i moj prilog u emisiji Jovana Subotom. Jako zanimljiva emisija, kolažnog tipa, koja se bavi aktuelnim temama. Možete je pogledati na NOVOSADSKOJ TV, svake subote od 19.30 (repriza:nedelja 18.30).
Prilog o meni možete pogledati na Jovaninom blogu.

Takođe sam snimila i prilog za rusinsku emisiju "Vreme mladosti" ("Časi mladosci"). U prilogu je prikazan postupak pravljenja nakita sa rusinskom šarom. Snimak-čim dođem do njega. :)

A narednog meseca moći ćete pogledati još jedan prilog u emisiji "Slobodna tema" na RTV1. Javiću na vreme kad ide prilog, pa možete pogledati, a svakako ću okačiti sve priloge na jedno mesto.