среда, 22. септембар 2010.

Nagrada



Skoro svaki dan proveravam šta ima novo u svetu blogova. I kada sam videla da se ponovo dele nagrade, pomislila sam "još jenda nagrada koju ja neću dobiti". Ali... prevarila sam se. :) Na blogu me je čekao poziv od Izzy da preuzmem nagradu. Ona je odlučila da nagradu podeli poslednjim sledbenicima na svojem blogu, a među njima sam bila i ja. :)
Hvala Izzy!

Evo i ja prosleđujem nagradu dalje.

Pravila su sljedeća:
1. napisati post o nagradi i navesti link osobe od koje ste ju dobili
2. nagraditi 12 blogova i obavestiti ih komentarom na njihovom blogu

A dobitnici nagrade su:

1.ela
2.Sugar,spice ang everything nice
3.Moj cvetni svet
4.MOJ KREATIVNI HAOS
5.Moj kreativni kutak
6.MOJE PARČE NEBA
7.My Fimo Kitchen
8.Nakit Silvije Patak
9.OGGY design studio
10.Ovo je šivala moja mama
11.KRPICE I KONCI
12.ŠKRABALICA


Izvinjavam se što malo kasnim sa postom, ali nije bilo vremene jer se učilo. :)

петак, 10. септембар 2010.

Čekanje

Ponekad tako razmišljam i zapitam se:"Da li se naš život svodi na konstantno čekanje?"
Gde god da odemo moramo da čekamo. Čekamo gradski prevoz, kod lekara, u pošti, banci, na semaforu, platu, penziju, poziv, drugaricu, poštara, paket...
Ovih dana ja čekam paket koji nikako da stigne. No, krenimo redom. Naručila sam neke knjige u ponedeljak, stigao mi je povratni mail da mi paket stiže za 24h. I stvarno je tako bilo, međutim...to nije bio moj paket. :( Neko je pomešao pakete i stigao mi je pogrešan, a moj je otišao ko zna gde. Odmah sam nazvala firmu i prijavila grešku. Kaže ona teta što mi se javila :"Odmah sutra ujutru vam šaljemo drugi paket". Ali...danas je već petak, a mog paketa nema. Ja već dva dana čekam, sutra će vikend ne moram ni da čekam, znači kamo sreće da mi stigne u ponedeljak-utorak. Znači to nije 24h kako su rekli, nego nedelju dana. Pa gde to ima? Mislim stvarno nije u redu. Pored svih "brzih" pošti, mislim da bi pre stiglo da su poslali konjskom zapregom. :) Ili me je možda ona teta slagala? Pa nije uopšte ni poslala paket. Ko zna? Oni su napravili grešku a ja "ispaštam" zbog toga... Ništa, ostaje mi samo da čekam...

недеља, 5. септембар 2010.

VOLIM...

Kada sam ujutru ustala sačekalo me je iznenađenje na blogu, poziv od Cleo za igru VOLIM... U prvom trenutku sam pomislila kako da se setim deset stvari koje volim,ali to nije bio problem smislila sam jos više. :)

Pravila su:
- navesti ime osobe koja vas je pozvala
- navesti deset stvari koje volite
- pozvati 10 blogera da se priključe ovoj zabavnoj igri.

Evo i drugog dela. Volim...

1.Kreativnost-to je nešto što me ispunjava i pokreće.
2.Moje roditelje-naravno da svako voli svoje roditelje, ali ja moje volim posebno zbog toga što me podržavaju u svemu. Verujem da se mnogi nažalost ne mogu pohvaliti time.
3.Moje mnogobrojne životinje-Psi:šar-pej-Tia, pinčevi-Lira, Beba, Medor, Cica, Mimi, Mironko, Ani, Mali, i moja omiljena Didi. 2 kornjače i veverica Gabrik. :)
4.Čokoladu-ne treba neko posebno objašnjenje.:)))
5.Pravljenje kolača-volim da isprobavam nove recepte, i da spremam kolače
6.Momenat samo za sebe-ponekad mi je potrebno da sam sama i da ne radim ništa, jednostavno da uživam u tišini. A ponekad moj trenutak opuštanja izgleda ovako: sedim na fotelji pored radijatora (nažalost nemam kamin ili nešto slično :)), sa nekom dobrom knjigom u ruci.
7.Crtaće-nije bitno što sam već "velika" i dalje uživam u gledanju crtanih filmova :)
8.Iskrene i dobre ljude
9.Šivenje-ponekad volim da mislim kako mi je suđeno da šijem, jer moj deda, kojeg nisam stigla da upoznam (umro je kada sam imala 3 god), bio je krojač, zato volim da mislim kako sam taj talenat nasledila od njega. :)
10. i poslednje ali ne manje važno, Maskenbal-obožavam maskenbale, maske, kostime. Volim i sam događaj, ali volim i da šijem kostime.


Blogeri koje pozivam u igru:

1.Art jewelry by KSANDRA
2.beljkasdesign
3.bensedin art
4.Dokona domaćica's blog

5.Drangulije
6.katherinejewelry.com
7.MOJ KREATIVNI HAOS
8.OGGY Design studio
9.oblakupantalonama
10.Radica Art Jewelry